Stefanie Condes Opendeurdagen November 2020

Over SEC

Sinds 2010 bundelt SEC verschillende Belgische en internationale juweelontwerpers in één winkel te Brasschaat vlakbij Antwerpen. Stefanie Condes, de vrouw achter SEC en eigenares van de winkel met atelier, selecteert elke ontwerper persoonlijk en geeft met plezier jong designtalent een plaats binnen SEC.

Hoewel iedere juweelontwerper binnen het aanbod van SEC een eigen stijl heeft, staat bij elk van hen kwaliteit en vormelijke puurheid centraal. In de verschillende minimalistische collecties vindt u juwelen in goud, zilver of edelstaal. Elk juweel draagt een eigen verhaal in zich, maar als u nog een stapje verder wilt gaan, kunt u kiezen voor een gepersonaliseerd juweel.  

OVER_SEC
OVER_Stefanie

Over Stefanie Condes

Goudsmid en juweelontwerpster Stefanie Condes creëert unieke en duurzame juwelen met een minimalistisch karakter. Naast een eigen handgemaakte collectie ontwerpt ze juwelen en trouwringen op aanvraag.

Na een atelierbezoek als jong meisje werd Stefanie op slag verliefd op de ambacht. Een goudsmid werkt met zijn handen en speelt in het vuur met goud. De noeste arbeid staat in contrast met het verfijnde resultaat en heeft voor haar zelfs iets magisch.

Stefanie’s ontwerpen zijn een ode aan de ambacht, pure vormen en natuurlijke materialen. Haar zin voor technische perfectie leidt tot strakke vormen en sterke zuivere lijnen die uiterst nauwkeurig zijn afgewerkt en comfortabel aanvoelen. 

Stefanie werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen zoals goud en natuurlijke diamanten, edelstenen en parels.

Sinds 2014 is Stefanie ook trotse drager van het ‘Handmade in Belgium’-label dat haar handwerk van gouddraad tot afgewerkt juweel beloont. Stefanie maakt elk juweel zelf in haar eigen atelier met bijhorende winkel in Brasschaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart