Stefanie Condes juwelendesign

Jaarlijkse vakantie

21/07 t/m 15/08

Boek je afspraak via onderstaande link:

Bekijk alle ontwerpers

Heeft u een specifieke vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Houd er rekening mee dat wij alles in volgorde van aanvraag verwerken en dit enkele werkdagen kan duren.

OPENINGSUREN

Woensdag t/m vrijdag van 12 tot 18 uur 

Zaterdag van 12 tot 17 uur

Besprekingen met Stefanie Condes zijn uitsluitend op afspraak.

 

Bent u geïnteresseerd in maatwerk, verlovings- of trouwringen of wilt u een juweel uit de collectie laten personaliseren? 

Afspraken worden niet via mail verwerkt, maar verlopen steeds via onze online agenda. Hier kunt u meteen het type afspraak selecteren en een moment kiezen dat voor u past. 

Heeft u een vraag over herstellingen en onderhoud van juwelen?

Voor het afgeven en ophalen van uw juwelen kunt u tijdens onze openingsuren (woensdag tot en met vrijdag van 12 tot 18 uur / zaterdag van 12 tot 17 uur) zonder afspraak langskomen.

Alle herstellingen worden in volgorde van afgifte hersteld, wij nemen zelf contact met u vanaf het juweel klaar is om te komen afhalen. Herstellingen duren gemiddeld één maand, onderhoud van juwelen één à twee weken.

  • Herstellingen: Is uw juweel gebroken, moet uw ring vergroot worden, zit de steen los, is de sluiting stuk of ervaart u een ander probleem? Met vakkunde herstellen wij uw 18kt gouden juweel. Houd rekening met een algemene reparatietijd van één maand. Om de beoogde kwaliteit te behalen is het niet mogelijk om dit binnen een kortere tijdspanne te realiseren.
  • Kuisen van juwelen: Wilt u een juweel laten kuisen, matteren, polijsten of rhodineren? Dan is uw juweel binnen één à twee weken klaar. Om de beoogde kwaliteit te behalen is het niet mogelijk om dit binnen een kortere tijdspanne te realiseren.

Contactformulier