Stefanie Condes juwelendesign

Personaliseer een juweelontwerp uit de collectie van Stefanie Condes  

Bent u op zoek naar een verlovingsring, een paar trouwringen of een bijzonder juweel als geschenk of voor uzelf? Wilt u een erfstuk vol herinneringen laten verwerken in een juweelontwerp uit de collectie van Stefanie Condes? Maak een afspraak in onze online agenda.

Een ontwerp personaliseren naar eigen wensen

Bij Stefanie Condes zijn alle juwelen in haar vaste collectie personaliseerbaar. Op basis van uw persoonlijke stijl en wensen helpt Stefanie u bij het maken van de juiste keuzes zodat uw juweel aansluit bij uw eigen juwelencollectie en uniek karakter.  

U kunt kiezen voor 18 karaat geelgoud, witgoud, champagnegoud, roségoud of roodgoud. In combinatie met uw persoonlijke keuze voor natuurlijke of lab grown diamanten, edelstenen, parels of misschien zelfs geen stenen ontstaat er vanuit een bestaand ontwerp een uniek juweel dat u uw leven lang zult koesteren.  

Stefanie-condes-maatwerk-oud-goud

Elk juweel kan u nog persoonlijker maken door er diamanten, edelstenen, parels of het 18 karaat goud van een erfstuk of oud juweel – mits hoogwaardige kwaliteit – erin te laten verwerken.

Zo krijgt uw nieuw juweel een extra emotionele waarde.

En maakt u een duurzame keuze door bestaande materialen een tweede leven te geven.

Nog persoonlijker

Heeft u een specifiek design in gedachten dat past binnen de stijl van Stefanie Condes? Of wilt u een one-of-a-kind juweel laten ontwerpen als exclusief geschenk? In samenspraak ontwerpt Stefanie Condes een tijdloos design met verfijnde details of net een ware eyecatcher. Ze doet dit met aandacht en precisie. Het resultaat is steeds uniek en van een kwaliteit die een leven lang meegaat.

Houd er rekening mee dat bij puur maatwerk van een juweel toewijding, geduld, tijd en een groter budget komen kijken. Maatwerk vraagt een heel andere aanpak dan het personaliseren van een juweel uit de vaste collectie. Het is stap voor stap zoeken tot u samen met Stefanie tot een juweel komt dat perfect belichaamt wat u in gedachten had. 

We werken daarom met een opstartkost van € 250,- euro voor ontwerpen op maat en een termijn van minstens 3 maanden..

Voor trouwringen of een gepersonaliseerd juweel dient u steeds op voorhand een afspraak te maken.

Een gepersonaliseerd juweel of maatwerk bespreken, gebeurt enkel op afspraak. 

Nazorg

Materialen

Goed om te weten