Personaliseer een bestaand juweelontwerp of kies voor puur maatwerk.   

Bent u op zoek naar een verlovingsring, een paar trouwringen of een bijzonder juweel als geschenk of voor uzelf? Wilt u een erfstuk vol herinneringen laten verwerken tot iets nieuws of een gedemodeerd juweel tot een hedendaagse parel? Alles kan. Bij goudsmid Stefanie Condes kan u kiezen uit twee opties: u kiest een ontwerp uit de vaste collectie dat zij samen met u personaliseert of u gaat voor maatwerk van a tot z.    

Personaliseer een bestaand juweelontwerp

Bij Stefanie Condes zijn alle juwelen in haar vaste collectie personaliseerbaar. Op basis van uw persoonlijke stijl en wensen helpt Stefanie u bij het maken van de juiste keuzes zodat uw juweel aansluit bij uw eigen juwelencollectie en uniek karakter.  

U kunt kiezen voor 18 karaat geelgoud, witgoud, champagnegoud, roségoud of roodgoud. In combinatie met uw persoonlijke keuze voor natuurlijke diamanten, edelstenen, parels of misschien zelfs geen stenen ontstaat er vanuit een bestaand ontwerp een uniek juweel dat u uw leven lang zult koesteren.  

Stefanie-condes-maatwerk-oud-goud

Elk juweel kan u nog persoonlijker maken door er
diamanten, edelstenen, parels of het 18 karaat goud van
een erfstuk of oud juweel – mits hoogwaardige kwaliteit –
erin te laten verwerken. Zo krijgt uw nieuw juweel een
extra emotionele waarde.

Puur maatwerk

Bent u op zoek naar iets exclusiever en wenst u maatwerk van a tot z? In samenspraak ontwerpt Stefanie Condes een tijdloos design met verfijnde details of net een ware eyecatcher. Ze doet dit met aandacht en precisie. Het resultaat is steeds uniek en van een kwaliteit die een leven lang meegaat. 

Houd er rekening mee dat bij puur maatwerk van een juweel toewijding, geduld, tijd en een groter budget komen kijken. Maatwerk vraagt een heel andere aanpak dan het personaliseren van een juweel uit de vaste collectie. Het is stap voor stap zoeken tot u samen met Stefanie tot een juweel komt dat perfect belichaamt wat u in gedachten had.  

Voor trouwringen of een gepersonaliseerd juweel dient u steeds op voorhand een afspraak te maken.

Een gepersonaliseerd juweel of maatwerk bespreken, gebeurt enkel op afspraak. 

Nazorg

Materialen

Goed om te weten